Mesi labo arī Čempionu līgas rekordu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Spānijas futbola komandas «Barcelona» uzbrucējs Lionels Mesi otrdien guva trīs vārtus jeb «hat-trick» UEFA Čempionu līgas mačā un kļuva par turnīra visu laiku rezultatīvāko spēlētāju.

F apakšgrupas piektās kārtas spēlē «Barcelona» ar 4:0 izbraukumā uzvarēja Kipras vienību Nikosijas APOEL.

27 gadus vecais argentīnietis Mesi ar vārtu guvumu izcēlās 38., 58. un 87. minūtē. Līdz ar to viņš Čempionu līgā guvis 74 vārtus, kas ir visu laiku labākais rādītājs prestižo sacensību vēsturē.

Mača rezultātu 27. minūtē atklāja Urugvajas valstsvienības uzbrucējs Luiss Suaress.

Līdz šim Mesi rezultatīvākā spēlētāja godu UEFA Čempionu līgā dalīja ar spāni Raulu, kas Eiropas prestižākajā klubu turnīrā pretinieku vārtsargus pārspējis 71 reizi.

70 vārtus Čempionu līgā guvis Madrides «Real» līderis Krištianu Ronaldu, kurš savu vārtu guvumu statistiku varēs papildināt trešdien, kad viņa pārstāvētajai vienībai jātiekas ar Šveices «Basel».

«Barcelona» jau pirms šā mača bija garantējusi vietu nākamajā kārtā.

Mesi pagājušās nedēļas nogalē kļuva arī par Spānijas čempionāta jeb «La Liga» visu laiku rezultatīvāko futbolistu. Šajā turnīrā viņš guvis 253 vārtus 289 spēlēs.

Jau ziņots, ka dienas pirmajā mačā Maskavas CSKA ar Aleksandru Cauņu sastāvā savā laukumā spēlēja neizšķirti 1:1 ar «AS Roma» vienību.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu