«Atletico», «Arsenal» un «Bayer 04» iekļūst UEFA Čempionu līgas astotdaļfinālā

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Eiropas Futbola asociāciju savienības (UEFA) Čempionu līgā vietu astotdaļfinālā trešdien vēlā vakarā nodrošināja Madrides «Atletico», Londonas «Arsenal» un Leverkūzenes «Bayer 04» komandas.

A grupā pagājušās sezonas Čempionu līgas fināliste Madrides «Atletico» savā laukumā ar 4:0 uzveica Pireju «Olympiakos». Uzvarētāju labā trīs vārtus guva horvātu uzbrucējs Mario Mandžukičs.

Citā mačā A grupā Turīnas «Juventus» izbraukumā ar 2:0 pārspēja Zviedrijas klubu «Malmo». Pa reizei vārtus guva Fernando Lorente un Karloss Tevezs.

Pirms grupu turnīra pēdējās kārtas «Atletico» ir 12 punkti piecos mačos, līdz ar to komanda nodrošinājusi vietu astotdaļfinālā. A grupā otro vietu ar deviņiem punktiem šobrīd ieņem «Juventus», seši punkti «Olympiakos», bet trīs «Malmo».

B grupā pagājušās sezonas uzvarētāja Madrides «Real» viesos ar 1:0 uzveica «Basel», izcīnot piekto uzvaru piecos mačos, savukārt «Liverpool» izbraukumā spēlēja neizšķirti 2:2 ar Bulgārijas komandu «Ludogorets».

«Real» ar 15 punktiem piecos mačos ir līdere B grupā un jau iepriekš bija nodrošināja vietu astotdaļfinālā. Otru ceļazīmi uz astotdaļfinālu B grupā noskaidros pēdējā spēļu kārtā, jo «Basel» ar sešiem punktiem šobrīd ieņem otro vietu, bet «Liverpool» un «Ludogorets» ir pa četriem punktiem.

C grupā Leverkūzenes «Bayer 04» ar 0:1 mājās piekāpās «Monaco», bet Sanktpēterburgas «Zenit» savā laukumā ar 1:0 uzvarēja «Benfica».

Neskatoties uz piedzīvoto zaudējumu, «Bayer 04» kvalificējās astotdaļfinālam, pateicoties «Zenit» uzvarai pret «Benfica».

«Bayer 04» ar deviņiem punktiem pirms pēdējās kārtas grupu turnīrā ir līdere C grupā, «Monaco» ir otrā ar astoņiem punktiem, «Zenit» ir septiņi, bet «Benfica» četri punkti.

D grupā «Arsenal» savā laukumā ar 2:0 uzveica Dortmundes «Borussia», bet Beļģijas klubs «Anderlecht» ar 2:0 mājās pārspēja Stambulas «Galatasaray».

«Borussia» ar 12 punktiem ir līdere D grupā, otro vietu un ceļazīmi uz astotdaļfinālu nopelnījusi «Arsenal», kurai ir 10 punktu, «Anderlecht» ir pieci, bet «Galatasaray» viens punkts.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu