«AS Roma» nesodīs futbolistus par striptīza kluba apmeklējumu Maskavā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Itālijas futbola komandas «AS Roma» spēlētāji šonedēļ pēc UEFA Čempionu līgas cīņas Maskavā apmeklējuši striptīza klubu, tomēr vienības vadība šādu rīcību nenosoda.

Otrdien notikušajā mačā «AS Roma» cīnījās neizšķirti 1:1 ar Latvijas pussarga Aleksandra Cauņas pārstāvēto Krievijas čempionvienību Maskavas CSKA, uzvaru izlaižot cīņas pēdējās sekundēs.

Tomēr jau trešdien Krievijas prese ziņoja, ka vairāki spēlētāji pēc mača apmeklējuši «Egoist Gold» striptīza klubu.

«Spēlētājiem bija dotas pāris brīvas stundas. Varbūt kāds aizkavējās nedaudz ilgāk, tomēr esam liberāls klubs,» vienības sporta direktors Valters Sabatīni pauda intervijā «Radio Roma».

Kā ziņots, citā šīs grupas spēlē tajā pašā dienā Mančestras «City» pēdējās minūtēs iesita divus vārtus un ar 3:2 pārspēja Vācijas vienību Minhenes «Bayern», kas bija «AS Roma» vienībai nelabvēlīgs rezultāts.

«Pēc rezultāta Mančestrā spēlētājiem bija nepieciešama atelpa,» pauda Sabatīni, izsakot prieku, ka futbolisti atpūšas vienoti.

Pirms pēdējās kārtas E grupā 12 punkti piecās spēlēs ir «Bayern» komandai, kas jau nodrošinājusi pirmo pozīciju apakšgrupā, bet pārējās trīs vienības seko ar pieciem punktiem.

Grupu turnīrā, kas risināsies līdz 10.decembrim, 32 komandas salozētas astoņās apakšgrupās. Pēc divu apļu sacensībām katras grupas divas spēcīgākās vienības iekļūs astotdaļfinālā, bet trešajā vietā palikušās komandas sezonu turpinās UEFA Eiropas līgā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu