Cauņa: Pēdējais pusotrs gads bija grūtākais manā karjerā

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Latvijas futbola izlases un Maskavas CSKA komandas pussargs savainojuma dēļ vairāk nekā gadu nespēlēja, taču tagad pēdas trauma ir sadziedēta, intervijā kluba mājaslapā «pfc-cska.com» izteicies futbolists.

«Pēdējā operācija bija veiksmīga. Ir laba sajūta. No pēdas ir izņemas metāla skrūves, kas ļoti traucēja. Tagad atliek atgūt sportisko formu un spēļu praksi. Pēdējais pusotrs gads bija ļoti grūts periods - es pat teiktu, ka grūtākais manā karjerā. Par savainojumiem vairs nav jāsatraucas. Esmu priecīgs, ka varu atkal spēlēt futbolu,» sacīja Cauņa, kurš nespēja izstāstīt vārdos, cik ļoti viņš izsalcis pēc futbola.

«Sākumā, kad ārsts pateica, ka nevarēšu spēlēt pusotru mēnesi, es biju šokā. Bet tad atveseļošanās laiks ļoti ievilkās. Kad centos atgriezties, atkal sākās problēmas - lūzumi un iekaisumi. Ceru, ka šis periods nu ir vēsturē. Tagad ar lielu degsmi gaidu katru treniņu, katru pieteikumu mačam, katru izgājienu laukumā. Man šie brīži ir kā svētki,» teica 26 gadus vecais futbolists.

Cauņa piekto sezonu pārstāv CSKA komandu, kas Krievijas premjerlīgas čempionātā pēc 15. spēļu kārtas šobrīd ieņem trešo vietu, bet UEFA Čempionu līgā Maskavas klubam pirms pēdējās kārtas vēl ir izredzes iekļūt izslēgšanas mačos.

Pēc vairāk nekā gada ilgās pauzes Cauņa atgriezies laukumā un šosezon piedalījies divos mačos Krievijas premjerlīgā, divās spēlēs Čempionu līgā un vienā mačā Latvijas valstsvienības sastāvā, kad izlase ar 0:6 zaudēja Nīderlandei.

Cauņu atzina par Latvijas gada labāko futbolistu 2011. un 2012.gadā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu