Vilašs-Boašs: Ronaldu ir pelnījis «Zelta bumbu», viņš ir apsteidzis Mesi

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Krievijas premjerlīgas kluba Sanktpēterburgas SKA galvenais treneris Andrē Vilašs-Boašs uzskata, ka «Ballon d'Or» trofeju jeb «Zelta bumbu» ir pelnījis Madrides «Real» līderis Krištianu Ronaldu.

Uz «Ballon d'Or» apbalvojumu pretendē argentīnietis Lionels Mesi («Barcelona»), vācietis Manuels Noiers (Minhenes «Bayern») un jau pieminētais portugālis Ronaldu.

«Gribu atklāti par šo jautājumu izteikties. Bija laiks, kad Mesi uzskatīju labāku par Ronaldu. Pēdējo divu gadu laikā esmu pamanījis izmaiņas Krištianu uzvedībā. Viņš demonstrē fantastisku uzticību savai profesijai un lielu vēlmi uzvarēt,» skaidroja Vilašs-Boašs.

«Pēdējais gads ir aizritējis Ronaldu dominancē. Šobrīd viņš ir pasaulē labākais futbolists,» piebilda portugāļu speciālists.

29 gadus vecais Ronaldu «Zelta bumbu» ieguva pagājušajā sezonā, bet Mesi šo trofeju izpelnījās 2009., 2010., 2011. un 2012. gadā.

Jāizceļ, ka abi futbolisti šosezon demonstrē fantastisku sniegumu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu