RFS ar Kapello sola norēķināties līdz piektdienai, bet joprojām naudas nav

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Krievijas Futbola federācijas (RFS) budžeta deficīts šobrīd ir 5,8 miljoni eiro, bet organizācijas prezidents Nikolajs Tolstihs līdz piektdienai cer nokārtot parādsaistības ar valstsvienības galveno treneri itāli Fabio Kapello, vēsta aģentūra TASS.

68 gadus vecais Itālijas speciālists algu nav saņēmis jau sešus mēnešus. Iepriekš viņš izteicies: ja situācija netiks atrisināta, atkāpsies no amata.

Alga Kapello un viņa asistentam Orestam Činkvinam jāizmaksā līdz 19. decembrim. Ja tas netiks izdarīts, gaidāmas sankcijas no Valsts darba inspekcijas.

Kapello līgums ar RFS paredz darba algu aptuveni 10 miljonus eiro par vienu gadu.

Krievijas izlase Kapello vadībā šajā vasarā nespēja pārvarēt Pasaules kausa finālturnīra pirmo kārtu. Daudzi mediji un futbola eksperti šajā neveiksmē vainoja tieši itāļu treneri.

Kaut arī RFS ir smagā finansiālā situācijā, tā negrasās atteikties no 2018. gada Pasaules kausa rīkošanas, atklāja Tolstihs. PK paredzēts 11 pilsētās 12 stadionos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu