Gorkšs kaldina Kolčesteras «United» uzvaru pār Džonsona trenēto klubu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas futbola izlases kapteinis Kaspars Gorkšs sestdien kaldināja Kolčesteras «United» komandas uzvaru Anglijas trešās līgas - «League One» - čempionāta spēlē pret bijušā valstsvienības galvenā trenera Gerija Džonsona vadīto Jovilas «Town» vienību.

«United» izcīnīja uzvaru izbraukumā ar 1:0 (0:0).

Vienīgos vārtus šajā cīņā 72.minūtē guva Kreigs Īstmonds.

Gorkšs laukumā pavadīja visas 90 minūtes, palīdzot Kolčestras klubam pārtraukt piecu zaudējumu sēriju «League One» turnīrā.

Kolčesteras klubs šobrīd ir viens no vājākajiem «League One» turnīrā, ar 21 spēlē izcīnītiem 20 punktiem kopvērtējumā ieņemot 21.vietu 24 komandu konkurencē. Izdzīvošanas zona no tā ir divu punktu attālumā.

Kā zināms, 33 gadus vecais Gorkšs uz četras nedēļas ilgu īstermiņa līgumu Kolčesteras komandai pievienojās mēneša pirmās nedēļas nogalē. Centra aizsargs kopš šīs vasaras bija brīvais aģents, kad viņam noslēdzās līgums ar Anglijas otrās spēcīgākās līgas - «Championship» - komandu «Reading». Kopš tā laika viņš spēļu praksi bija guvis vienīgi Latvijas izlases rindās, kā arī trenējies ar pašmāju klubu «Skonto».

Latvijas izlasē Gorkšs līdz šim aizvadījis 66 spēles, gūstot piecus vārtus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu