«Bayern» pagaidām negrasās piedāvāt jaunu līgumu Gvardiolam

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Titulētais Vācijas futbola klubs Minhenes «Bayern» pagaidām negrasās piedāvāt jaunu līgumu tā galvenajam trenerim spānim Hosepam Gvardiolam.

Pašlaik 44 gadus vecā speciālista līgums noslēgsies nākamā gada vasarā, taču «Bayern» vadība izteikusies, ka jaunu kontraktu Gvardiolam piedāvās ne ātrāk kā pēc šīs sezonas beigām.

«Visiem ir skaidrs mans viedoklis par Gvardiolu - ceru, ka šajā klubā viņš paliks tik ilgi, cik vien iespējams. Taču negrasos viņu apgrūtināt ar sarunām par līguma pagarināšanu līdz šī gada otrajai pusei,» sacīja «Bayern» priekšsēdētājs Karls Haincs Rumenige. «Gvardiolam vēl joprojām ir līgums uz pusotru gadu. Nevēlos viņu apgrūtināt ar sarunām.»

Pirms šīs sezonas sākuma Rumenige paudis savu viedokli Gvardiolam, cik vājas var būt sezonas pēc vasarā notikuša Pasaules kausa turnīra. Tomēr spāņu speciālists atbildējis, ka Minhenes klubam šī sezona būs lieliska.

Gvardiola vācu futbola flagmanim pievienojās 2013.gadā. Savā pirmajā sezonā pie «Bayern» stūres viņš palīdzēja komandai uzvarēt Vācijas čempionātā un kausa izcīņā, kā arī sasniegt UEFA Čempionu līgas pusfinālu, kur tā piekāpās nākamajai uzvarētājai Madrides «Real».

Iepriekš Gvardiola ar lieliem panākumiem bija vadījis spāņu klubu «Barcelona».

Ar 17 spēlēs iekrātiem 45 punktiem «Bayern» ir pārliecinoši bundeslīgas līderi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu