Ronaldu par spērienu pretiniekam saņēmis divu maču diskvalifikāciju

LETA/DPA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Pēdējo divu gadu pasaules labākais futbolists portugālis Krištianu Ronaldu no Madrides «Real» komandas par pagājušajā nedēļā Spānijas čempionāta mačā nopelnīto sarkano kartīti saņēmis divu spēļu diskvalifikāciju.

Sestdien aizvadītajā mačā «Real» izbraukumā ar 2:1 spēja uzvarēt «Cordoba» komandu. Dueļa 82.minūtē Ronaldu nespēja savaldīt nervus un iespēra brazīliešu aizsargam Edimaram, kā rezultātā nopelnīja savu devīto sarkano kartīti karjerā.

Tomēr nedaudz vēlāk noraidījumu izpelnījās arī mājinieki, kad soda laukumā ar roku nospēlēja argentīniešu pussargs Federiko Kartavja. Nozīmēto 11 metru soda sitienu realizēja velsiešu pussargs Gerets Beils.

Šī bija Ronaldu piektā sarkanā kartīte Madrides komandas sastāvā, kopš viņš vienībai pievienojās 2009.gadā.

Kļuvis skaidrs, ka Ronaldu nāksies izlaist sestdien gaidāmo mājas dueli pret Sansevastjanas «Real Sociedad», kā arī 4.februāra cīņu savā laukumā pret «Sevilla». Rezultatīvais portugāliešu pussargs laukumā varēs atgriezties 7.februārī, kad Madridē norisināsies pilsētas derbijs starp «Atletico» un «Real».

Ar 19 spēlēs izcīnītiem 48 punktiem Madrides «Real» šobrīd ir Spānijas čempionāta līdervienība.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu