Medijs: Gorkšs pievienosies Grieķijas augstākās līgas klubam «Ergotelis»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas futbola izlases kapteinis Kaspars Gorkšs pievienosies Grieķijas augstākās līgas klubam Iraklijas «Ergotelis», kurā iepriekš karjeras laikā spēlējis Māris Verpakovskis, apgalvo portāls «Cretalive.gr».

Pašlaik līguma parakstīšana no Grieķijas kluba puses oficiāli vēl nav apstiprināta.

Noprotams, ka iespējā karjeru turpināt šajā komandā Gorkšam palīdzīgu roku sniedzis Verpakovskis, kurš «Ergotelis» rindās spēlējis no 2009. līdz 2011.gadam, kā arī no 2013. līdz 2014.gadam.

Gorkšs kopš pērnās vasaras bija brīvais aģents, kad viņam noslēdzās līgums ar Anglijas otrās līgas - «Championship» - komandu «Reading». Kopš tā laika viņš spēļu praksi bija guvis vienīgi Latvijas izlases rindās, kā arī trenējies ar pašmāju klubu «Skonto», bet Anglijā viņš atgriezās decembra pirmās nedēļas nogalē, uzsākot spēlēt trešās līgas - «League One» - komandā Kolčesteras «United».

Latvietis ar Kolčesteras komandu noslēdza īstermiņa līgumu, bet janvārī tas uz īstermiņa nosacījumiem tika pagarināts atkal. Kluba vadība vairākas reizes uzsvērusi, ka ļoti vēlētos centra aizsargu tā sastāvā paturēt.

Kopumā latviešu aizsargs Kolčesteras klubā aizvadījis deviņas spēles un guvis vienus vārtus.

Kā ziņots, Gorkšs «Reading» vienībai pievienojās 2011.gadā, jau tajā pašā sezonā palīdzot tai iekļūt premjerlīgā. Šis viņam bijis trešais Anglijas klubs karjerā pēc kārtas, bet aizpērn viņš tika izīrēts vēl vienai «Championship» komandai Vulverhemptonas «Wanderers».

Karjeras laikā Gorkšs vietu premjerlīgā izcīnījis ne tika ar «Reading» komandu, bet arī ar Londonas «Queens Park Rangers» (QPR) vienību. Abos gadījumos gan latvietis pēc komandu iekļūšanas premjerlīgā pie lielas teikšanas netika.

Anglijā latvietis spēlēja kopš 2006.gada, bet pirms tam viņš pārstāvēja Latvijas komandas «Auda» un «Ventspils», kā arī spēlēja Zviedrijā.

Latvijas izlasē Gorkšs līdz šim aizvadījis 66 spēles, gūstot piecus vārtus.

«Ergotelis» ar 15 punktiem 19 spēlēs Grieķijas čempionātā pašlaik ieņem 16.vietu 18 klubu konkurencē. Nākamo spēli komanda aizvadīs 4.februārī.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu