Ikaunieka debijas mačā Francijas čempionātā turpina neuzvarēto spēļu sēriju

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Latviešu pussargs Jānis Ikaunieks sestdien piedzīvoja savu debiju Francijas futbola čempionātā, bet viņa pārstāvētā «Metz» komanda savā laukumā cīnījās neizšķirti 0:0 (0:0) ar «Nice» vienību, bez uzvaras paliekot jau 11.turnīra mačā pēc kārtas.

Ikaunieks bija pieteikts savai trešajai Francijas čempionāta spēlei un pirmoreiz piedalījās mačā, kad 86.minūtē nāca laukumā uz maiņu. Līdz šim viņš vienības sastāvā bija piedalījies vienā Francijas kausa izcīņas mačā, laukumā pavadot pāris minūtes.

Spēles noslēdzošās 17 minūtes mājinieki aizvadīja vairākumā, tomēr vārtus gūt nespēja.

Pēdējās 11 turnīra spēlēs «Metz» komanda pie uzvarām nav tikusi un izcīnījusi tikai trīs punktus.

Citos mačos piektdien valsts čempioni Parīzes «Saint-Germain» (PSG) savā laukumā ar 1:0 (1:0) uzvarēja «Stade Rennais» komandu, visos turnīros gūstot piekto panākumu pēc kārtas. Vienīgos vārtus 29.minūtē guva argentīniešu uzbrucējs Ezekvels Laveci.

Savukārt sestdien Marseļas «Olympique» komanda ar 1:0 (0:0) savā laukumā pārspēja «Evian» vienību. Šeit 49.minūtē vienīgos vārtus no 11 metru soda sitiena atzīmes guva uzbrucējs Andrē Pjērs Žiņaks.

Kopvērtējuma līderi Lionas «Olympique» svētdien viesosies pie valsts vicečempioniem «Monaco».

Kopvērtējuma augšgalā Lionas «Olympique» atrodas vadībā ar 48 punktiem 22 spēlēs, bet Marseļas «Olympique» un PSG ar 23 aizvadītiem mačiem atpaliek par punktu. Labāko četrinieku ar 40 punktiem 22 spēlēs noslēdz «Saint-Etienne», bet vēl par punktu mazāk ir «Monaco» futbolistiem.

Tikmēr «Metz» ar 21 punktu 23 mačos joprojām ieņem pēdējo vietu 20 klubu konkurencē, pašlaik atrodoties izkrišanas zonā. No drošības to šķir divi punkti.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu