Rudņeva pārstāvētā HSV komanda piekāpjas Frankfurtes «Eintracht»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Zaudējumu Vācijas bundeslīgas futbola čempionāta spēlē sestdien piedzīvoja Latvijas izlases uzbrucēja Artjoma Rudņeva pārstāvētā Hamburgas SV (HSV) komanda, kas izbraukumā ar 1:2 (1:1) piekāpās Frankfurtes «Eintracht» vienībai.

Rudņevs spēli iesāka pamatsastāvā un jau mača otrajā minūtē varēja atklāt rezultātu, taču veiksmīgāks bija Frankfurtes vienības vārtsargs Kevins Traps. Kas neizdevās Hamburgas vienībai, to 12.mača minūtē izdevās panākt «Eintracht» komandai, kad izpildot soda sitienu precīzs bija Aleksanders Meiers. Pirmā puslaika kompensācijas laikā HSV komandai neizšķirtu panāca ungārs Zoltāns Štībers.

Otrā puslaika devītajā minūtē savus otros vārtus spēlē guva Meiers un izvirzīja «Eintracht» komandu vadībā, bet neilgi pēc tam 60.minūtē Rudņeva vietā laukumā devās Maksimiliāns Beisters. Tas gan neglāba komandu no zaudējuma un HSV ar rezultātu 1:2 kapitulēja Frankfurtes «Eintracht».

Rudņevs šosezon 16 spēlēs izcēlies ar vienu precīzu sitienu.

Panākumu sestdien guva titulētā Dortmundes «Borussia», kas Rūras derbijā savās laukumā ar rezultātu 3:0 (0:0) pārspēja Gelzenkirhenes «Schalke 04». Tikmēr Leverkūzenes «Bayer» ar 1:0 (1:0) uzvarēja Brēmenes «Freiburg».

Savukārt piektdien bundeslīgas līdere Minhenes «Bayern» ar rezultātu 4:1 (2:1) pieveica «Koln».

Kopvērtējuma augšgalā «Bayern» ieņem pirmo vietu ar 58 punktiem 23 spēlēs, bet par 11 punktiem atpaliek «VfL Wolfsburg», kas svētdien viesos spēkosies ar Brēmenes «Werder». Trešā ar 37 punktiem ir Menhengladbahas «Borussia» komanda, kas svētdien tiksies ar «Paderborn», bet par punktu mazāk ir Leverkūzenes «Bayer» vienībai.

HSV komanda ar 24 punktiem 23 spēlēs ir noslīdējusi uz 15.vietu, no izkrišanas zonas atrodoties vien divu punktu attālumā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu