Noskaties: FK «Liepāja» stāsts «Cīņā par medaļām»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no YouTube video

Pagājušajā gadā dibinātais futbola klubs «Liepāja» piektdien savā stadionā uzņems finansiāli nomākto Rīgas «Skonto», atklājot jaunās sezonas Latvijas virslīgas čempionātu. Vēju pilsētas komandas oficiālajā «Youtube» kanālā publicēts video ar nosaukumu «Cīņā par medaļām». Tajā atainoti pilsētas skati, komandas treniņu process un citas pilsētai piemītošas lietas.

«Šis FK «Liepāja» būs grūtāks gads nekā iepriekšējais, jo visi prasīs augstāku vietu virslīgā nekā 2014. gada sezonā. Arī paši būsim prasīgāki pret sevi. Uzdevums sezonā ir sarežģīts, bet ne neiespējams - augstāka vieta nekā 2014.gadā. Uzdevums ir atgriezt pilsētā atpakaļ lielo futbolu - Eirokausus,» vēstīts kluba «Youtube» kontā.

Kluba prezidents Māris Verpakovskis atklājis, ka komandas mērķis ir iekļūt Latvijas čempionāta trijniekā un uzvarēt Latvijas Kausa izcīņā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu