Krievija pieprasa piešķirt viņai uzvaru EČ kvalifikācijas mačā pret Melnkalni

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Krievijas Futbola savienība pieprasījusi uzvaru 2016.gada Eiropas čempionāta (EČ) kvalifikācijas mačā piektdien pret Melnkalni, kas tika pārtraukts līdzjutēju nemieru dēļ.

Melnkalnes pilsētā Podgoricā piektdien mājinieku izlase uzņēma Krievijas valstsvienību. 67.minūtē pie rezultāta 0:0 spēli pārtrauca, kad Krievijas izlases futbolistam Dmitrijam Kombarovam iemeta ar nezināmu priekšmetu.

Spēli uz pusstundu pārtrauca arī pašā mača sākumā, kad jau pirmajā minūtē Krievijas izlases vārtsargam Igoram Akinfejevam iemeta ar petardi. Spēlētājs tika hospitalizēts, jo guva apdegumus uz kakla un smadzeņu satricinājumu.

Krievijas Futbola savienības prezidents Nikolajs Tolstihs sestdien paziņoja, ka Eiropas Futbola asociācijas savienībai (UEFA) tiks iesniegts protests. «Mūsuprāt, Melnkalnei būtu jāpiešķir tehniskais zaudējums,» sacīja Tolstihs, kurš vēl piebilda, ka maču vajadzēja pārtraukt pēc uzbrukuma vārtsargam Akinfejevam.

EČ kvalifikācijas turnīrā G grupā līdere ar 13 punktiem piecos mačos ir Austrija, deviņi punkti piecās spēlēs ir Zviedrijai, pa pieciem punktiem četros mačos ir Krievijai un Melnkalnei, četri punkti piecās spēlēs ir Lihtenšteinai, bet viens punkts piecās spēlēs ir Moldovai.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu