Vācijas futbolisti EČ kvalifikācijas spēlē uzvar Gruziju, Skotija grauj Gibraltāru

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Vācijas futbola izlase svētdien Tbilisi 2016. gada Eiropas čempionāta (EČ) kvalifikācijas turnīra D apakšgrupas spēlē ar 2:0 uzvarēja Gruzijas izlasi.

Vācijas labā vārtus guva Marko Roiss, kurš 39. minūtē atklāja rezultātu, bet piecas minūtes vēlāk Tomass Millers pārsvaru dubultoja.

2014. gada pasaules čempione Vācija izcīnīja trešo uzvaru piecos mačos un ar desmit punktiem ir otrajā vietā aiz Polijas, kam arī ir desmit punkti, taču četros mačos un vēlāk svētdien gaidāma spēle pret Īriju.

Citā šīs grupas spēlē Skotija savās mājās Glāzgovā ar 6:1 sagrāva Gibraltāru. Uzvarētājiem trīs vārtus guva Stīvens Fletčers, bet divus Šons Malonijs, kurš divas reizes realizēja 11 metru soda sitienus. Skotijai arī ir 10 punkti piecos mačos. Gibraltāra izlasei vienīgos vārtus spēles 20. minūtē guva Lī Kaskiaro, un tie bija pirmie šīs valsts izlases vēsturē oficiālās valstsvienību spēlēs.

F grupā Ziemeļīrija savā laukumā ar 2:1 uzvarēja Somiju, ar 12 punktiem ieņemot otro vietu grupā, kamēr Somija ar četriem punktiem ir ceturtā. Ziemeļīriem abus vārtus guva Kails Lafertijs, kurš pirmajā puslaikā abus vārtus guva ar piecu minūšu intervālu. Somiem precīzi sita Berats Sadiks spēles 90. minūtē.

Grupas līdere ar 13 punktiem ir Rumānija, kas svētdien savās mājās ar 1:0 uzvarēja Fēru salas. Vienīgos vārtus spēles 21. minūtē guva Klaudiu Keseru. Vēl šajā grupā svētdien tiksies Ungārija un Grieķija.

Savukārt I grupa Albānija ar 2:1 pārspēja Armēniju, kura pirmā atklāja rezultātu, tad palika mazākumā un cīņas beigu daļā ielaida divus vārtus. Albānijai, tāpat kā Dānijai, ir pa septiņiem punktiem četros mačos, bet Portugālei ir seši punkti trīs spēlēs. Portugāle svētdienas vakarā uzņems Serbiju.

Sestdien A grupas spēlē Latvija Prāgā cīnījās neizšķirti 1:1 ar Čehiju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu