«Bayern» būtu gatava viena futbolista iegādei atvēlēt 100 miljonus eiro

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Vācijas čempionvienība Minhenes «Bayern» viena futbolista iegādei būtu gatava atvēlēt 100 miljonus eiro, izteicies kluba finanšu direktors Jans Kristians Drēzens.

«Jā, mēs varētu samaksāt 100 miljonus eiro par vienu spēlētāju,» pauda Drēzens. «Neteikšu, ka mēs to nekad nedarītu, jo pēc tam justos nelāgi, ja man būtu jāatkāpjas no saviem vārdiem.»

Spānijas grands Madrides «Real» šobrīd ir starp lielākajiem tērētājiem transfēru tirgū - vēl 2013.gadā šis klubs samaksāja aptuveni 100 miljonus eiro, lai savā īpašumā iegūtu Anglijas vienības Totenhemas «Hotspur» pussargu Geretu Beilu. Šis darījums tiek raksturots kā dārgākais futbola vēsturē. Savukārt 2009.gadā Madrides komanda atvēlēja 94,4 miljonus eiro portugāļu superzvaigznes Krištianu Ronaldu iegādei.

Savukārt «Bayern» klubs ar tik vērienīgiem darījumiem nav izcēlies, bet 2012.gadā tas uzstādīja jaunu Vācijas transfēru rekordu, par 39,9 miljoniem eiro no Spānijas komandas Bilbao «Athletic» iegādājoties Havi Martinesu. Gadu vēlāk Minhenes vienība atvēlēja 37 miljonus eiro Mario Gēces iegādei.

Drēzens norādīja, ka «Bayern» ir iegādājies visus spēlētājus, kuri bijuši kluba vēlmju sarakstā un kurus gribējis komandas galvenais treneris Hoseps Gvardiola.

«Ir svarīgi zināt trenera domas, lai noskaidrotu, kurš futbolists komandā iederētos,» uzskata Drēzens.

Ar 26 spēlēs izcīnītiem 64 punktiem «Bayern» vienība bundeslīgas kopvērtējumā šobrīd ieņem pirmo vietu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu