Indriksons vēl nav izlēmis, vai atkārtoti kandidēs uz LFF prezidenta amatu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Latvijas Futbola federācijas (LFF) prezidents Guntis Indriksons vēl nav izlēmis, vai 2016. gadā atkārtoti kandidēs uz organizācijas prezidenta amatu, informē LFF sabiedrisko attiecību speciālists Toms Ārmanis.

Indriksons savā ziņojumā LFF ikgadējā Kongresā otrdien izcēla, ka federācija savā attīstībā un pilnveidošanās procesā iet pareizajā virzienā.

Viņš pauda cerību, ka Latvijas nacionālā izlase drīzā nākotnē atkal varēs pacīnīties par iekļūšanu kāda liela turnīra finālsacensībās un ka vietējiem futbolistiem izdosies sevī vairot starptautisko konkurētspēju.

Tāpat LFF prezidents akcentēja piecu attīstības virzienu – infrastruktūras, jaunatnes futbola sistēmas, treneru kvalifikācijas celšanas, sacensību sistēmas sakārtošanas un tiesnešu kvalifikācijas uzlabošanas – nozīmīgumu un par to atbildīgo cilvēku līdz šim paveikto.

Savā uzrunā Indriksons uzsvēra arī līdz šim paveikto cīņā pret negodīgu spēļu ietekmēšanu un atgādināja, ka LFF un tiesībsargājošo iestāžu darbs šajā jautājumā nav beidzies. Saistībā ar 2016. gada LFF prezidenta amata vēlēšanām Indriksons izteicās, ka pašlaik sliecas pabeigt iesāktos darbus, taču galīgo lēmumu par saviem nākotnes plāniem pieņems pēc apspriedēm ar kolēģiem un ģimeni.

Nākamais LFF ikgadējais kongress ieplānots 2016. gada 29. aprīlī.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu