Čempionu līga: «Barcelona» tiksies ar «Bayern», «Real» spēkosies ar «Juventus»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

UEFA Čempionu līgas pusfinālā tiksies Spānijas klubs «Barcelona» un Vācijas vienība Minhenes «Bayern», bet otrajā pārī spēkosies Itālijas komanda «Juventus» un Madrides «Real» no Spānijas, noskaidrojās piektdienas izlozē.

Minhenes «Bayern» galvenajam trenerim Pepem Gvardiolam «Barcelona» vienība ir ļoti labi pazīstama. Viņš šo Spānijas komandu vadīja no 2008. līdz 2012. gadam. Pēdējo reizi «Real» un «Barcelona» UEFA Čempionu līgā spēkojās pirms diviem gadiem, kad uzvaru ar graujošu rezultātu 7:0 svinēja «Bayern».

Tikmēr «Real» un «Juventus» pagājušajā sezonā tikās apakšgrupas turnīrā. Toreiz pirmajā mačā panākumu ar 2:1 svinēja «Real», bet otra cīņa noslēdzās ar neizšķirtu 2:2.

Atgādināsim, ka pērn uzvaru UEFA Čempionu līgā svinēja «Real» komanda, kas pagarinājumā ar 3:1 apspēlēja citu spāņu komandu Madrides «Atletico».

Pirmie ceturtdaļfināla dueļi tiks aizvadīti 5. un 6. maijā, bet atbildes mači norisināsies 12. un 13. maijā.

UEFA Čempionu līgas fināls norisināsies 6.jūnijā Vācijas galvaspilsētā Berlīnē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu