Gvardiola: Zināju, ka agri vai vēlu man būs jāatgriežas Barselonā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Vācijas futbola granda Minhenes «Bayern» galvenais treneris Hoseps Gvardiola zinājis, ka agri vai vēlu viņam būs jāatgriežas Barselonā, lai sacenstos pret vietējo komandu, kurā agrāk spēlējis un ko pats arī trenējis.

Piektdien notikušajā UEFA Čempionu līgas pusfinālu izlozē «Bayern» tika ielozēta vienā pārī ar Spānijas klubu «Barcelona», kamēr pašreizējā trofejas glabātāja Madrides «Real» no Spānijas mērosies spēkiem ar Itālijas čempioni Turīnas «Juventus».

«Zināju, ka agri vai vēlu man būs jāatgriežas Barselonā. Šī būs mana pirmā atgriešanās mājās. Savulaik spēlēju šajā komandā un to arī trenēju. Protams, ka šīs spēles man būs īpašas,» izteicās Gvardiola. «Ticiet man, «Barcelona» ir labākā komanda šobrīd.»

«Bayern» un «Barcelona» šī turnīra pusfinālā tikās arī pirms diviem gadiem, kad Minhenes klubs pretiniekus divu spēļu summā sagrāva ar 7:0. Vēlāk Vācijas komanda kļuva arī par UEFA Čempionu līgas uzvarētāju.

«Šīs būs īpašas spēles Gvardiolam, man un arī futbolistiem,» pauda «Barcelona» galvenais treneris Luiss Enrike. «Mačs Barselonā būs lieliska izrāde visiem mūsu faniem. Mūsu mērķis būs uzvarēt abus mačus.»

Tikmēr «Real» galvenais treneris Karlo Ančeloti pauda pārliecību, ka viņa vadītajai komandai izdosies divu spēļu summā pieveikt «Juventus» un kvalificēties finālam.

«Esam pārliecināti, ka varam sekot savam sapnim, kas ir otro gadu pēc kārtas izcīnīt UEFA Čempionu līgas trofeju. Nepieciešams, lai «Real» komanda būtu savā labākajā formā. Jābūt tādiem, kādi bijām ceturtdaļfinālā pret Madrides «Atletico«. Jācīnās ar entuziasmu un cerību,» uzsvēra Ančeloti.

Savukārt «Juventus» pārstāvis - kādreiz slavenais čehu futbolists Pāvels Nedveds - sacīja, ka komanda ir priecīga par pusfināla sasniegšanu pēc 12 gadu pārtraukuma.

«Pret Madrides «Real» spēlējām jau 2003.gadā. Šīs būs ļoti aizraujošas cīņas,» uzskata Nedveds.

Pirmās pusfināla spēles risināsies 5. un 6.maijā, bet atbildes mači notiks 12. un 13.maijā.

Savukārt UEFA Čempionu līgas fināls norisināsies 6.jūnijā Vācijas galvaspilsētā Berlīnē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu