Mančestras «United» piedzīvo trešo zaudējumu pēc kārtas

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP

Jau trešo zaudējumu pēc kārtas Anglijas premjerlīgas mačos sestdien piedzīvojis titulētais futbola klubs Mančestras «United».

«United» izbraukumā ar 0:1 (0:0) pamanījās piekāpties Vesbromvičas «Albion».

Šajā spēlē vārti netika gūti ilgi, taču rezultātu 63. minūtē atklāja zviedru aizsargs Jūnass Ulsons. Tikai 11 minūtes vēlāk mājinieki neizmantoja lielisku iespēju izlīdzināt rezultātu, jo 11 metru soda sitienu nerealizēja Robins van Pērsijs.

Līdz ar to pēc šā zaudējuma «United» ir iedragājuši izredzes nosargāt vietu pirmajā četriniekā, kas nodrošina dalību nākamās sezonas UEFA Čempionu līgas turnīrā.

Tikmēr pie uzvaras izdevies tikt vienai no Mančestras kluba sīvākajām konkurentēm «Liverpool», kas savā laukumā ar 2:1 (1:0) apspēlēja Londonas «Queens Park Rangers» (QPR).

Mača rezultātu 19. minūtē atklāja «Liverpool» brazīliešu pussargs Filipe Koutinju, taču 73. minūtē viesu pussargs Lerojs Fers panāca izlīdzinājumu. Tomēr mājiniekiem izdevās gūt panākumu, kad trīs minūtes pirms pamatlaika beigām izcēlās pieredzējušais Stīvens Džerārds, kurš 79. minūtē gan pamanījās nerealizēt 11 metru soda sitienu.

QPR futbolisti šo maču aizvadīja, spēlējot ar melnām aprocēm ap rokām, tādējādi godinot komandas aizsarga Rio Ferdinanda aizsaulē aizgājušo sievu Rebeku, kura mira pēc cīņas ar vēzi.

Premjerlīgas kopvērtējumā līdere ar 80 punktiem 34 spēlēs ir Londonas «Chelsea», kas jau svētdien var nodrošināt čempionu titulu. Tikmēr otrā, atpaliekot no līderes 13 punktus, ir 33 mačus aizvadījusī Londonas «Arsenal», bet 67 punkti ir arī Mančestras «City». Savukārt Mančestras «United» kontā ir 65 punkti 35 mačos, bet tikai četrus punktus tai zaudē «Liverpool».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu