Kadirovs par iesistiem vārtiem futbolistam uzdāvinājis jaunu auto

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Čečenijas līderis Ramzans Kadirovs par divu vārtu guvumu Krievijas futbola čempionāta mačā ar jaunu auto apbalvojis Groznijas «Terek» senegāliešu uzbrucēju Ablaju Mbengu, ziņo portāls «Championat.com».

Aizvadītās kārtas mačā «Terek» savā laukumā ar 4:2 (0:1) pārspēja Maskavas «Spartak» futbolistus.

Lai gan uzvaru Groznijas klubam izrāva brazīliešu uzbrucējs Žozē Almeida, kurš guva divus vārtus otrā puslaika pēdējā minūtē un kompensācijas laikā, automašīnu «Toyota Corolla» Kadirovs dāvāja tikai Mbengu.

Krievijas čempionāta kopvērtējumā līdere ar 63 izcīnītajiem punktiem 27 spēlēs ir Sanktpēterburgas «Zeņit», bet astoņus punktus no tās atpaliek «Krasnodar» vienība. Tikmēr Maskavas CSKA, kurā spēlē Latvijas pussargs Aleksandrs Cauņa, ir trešie ar 53 punktiem 27 spēlēs un saglabā vairs tikai teorētiskas izredzes nosargāt pērn izcīnīto titulu.

Savukārt «Spartak» ar 43 punktiem ir sestajā pozīcijā, bet «Terek», atpaliekot par septiņiem punktiem, ir septītie turnīra tabulā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu