Van Gāls: Ticu, ka de Heja paliks Mančestras «United»

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Nīderlandes speciālists Luijs van Gāls tic, ka spāņu vārtsargs Davids de Heja paliks viņa trenētajā Anglijas klubā Mančestras «United».

Šosezon 24 gadus vecais de Heja demonstrēja pārliecinošu sniegumu Mančestras «United» vārtos, būdams arī viens no kandidātiem uz Anglijas Profesionālo futbolistu asociācijas (PFA) gada spēlētāja godu, ko gan ieguva Londonas «Chelsea» beļģu pussargs Edens Azārs.

Pašreizējais vārtsarga līgums noslēdzas pēc nākamās sezonas, taču informācija liecina, ka viņš šovasar varētu pievienoties titulētajam Spānijas grandam Madrides «Real». De Heja jau iepriekš noraidījis Mančestras kluba jaunā līguma piedāvājumu, kas esot bijis ļoti dāsns.

«Ticu, ka de Heja paliks Mančestras «United» komandā,» piektdien izteicās van Gāls. «Vēlos, lai viņš svētdien dodas laukumā sezonas pēdējā spēlē pret Hallas «City», jo sastāvā būs paši spēcīgākie futbolisti.»

«Vai komandas otrais vārtsargs Viktors Valdess var aizstāt de Heju? To varēšu pateikt tikai tad, ja de Heja pametīs «United». Vispirms mums ir jāredz, ko viņš darīs. Pēc tam būs laiks runāt par citām lietām,» izteicās van Gāls.

De Heja Mančestras klubam pievienojās 2011.gadā, pārnākot no dzimtenes vienības Madrides «Atletico». Šosezon spānis izteicās, ka savulaik viņš grasījies pamest «United», jo neveiksmju dēļ saņēma līdzjutēju un futbola speciālistu kritiku. Tomēr gadu gaitā de Hejas sniegums ir stabilizējies un viņš kļuvis par pārliecinošu Mančestras kluba pirmo numuru.

Ar 37 spēlēs izcīnītiem 69 punktiem «United» komanda premjerlīgas kopvērtējumā atrodas ceturtajā vietā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu