Drogbā paziņo par aiziešanu no «Chelsea»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Pieredzējušais Anglijas premjerlīgas futbola kluba «Chelsea» kotdivuāriešu uzbrucējs Didjē Drogbā svētdien aizvadīs pēdējo spēli Londonas vienības sastāvā, paziņoja pats futbolists.

Svētdienas mačā «Chelsea» savā laukumā uzņems «Sunderland» futbolistus.

Kā intervijā kluba mājaslapai atklāja pats Drogbā, viņš vēlas spēlēt vēl vismaz vienu sezonu un pavadīt laukumā pēc iespējas vairāk laika.

«Lai varētu pēc iespējas vairāk spēlēt, man vajag doties uz citu klubu. Visi jau zina manu cieņu pret «Chelsea» klubu, tomēr ceru, ka nākotnē te atgriezīšos jau citā statusā,» uzsvēra kotdivuārietis.

Drogbā pērnvasar pēc divu sezonu pārtraukuma atgriezās «Chelsea» komandā, taču lielākoties šosezon spēles sācis no rezervistu soliņa. Pirms tam bijušais Kotdivuāras izlases uzbrucējs Londonas kluba krāsas aizstāvēja no 2004. līdz 2012.gadam, 341 mačā izceļoties ar 157 vārtiem. Uzbrucējs pa šo laiku ar komandu trīs reizes triumfēja premjerlīgā un vienreiz UEFA Čempionu līgā.

Šosezon Drogbā kopumā 38 dažādu turnīru cīņu laikā «Chelsea» labā guvis sešus vārtus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu