Maradona: Pietiks vienreiz melot!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Argentīniešu futbola leģenda Djego Maradona priecājas par izvirzītām apsūdzībām Starptautiskās Futbola federācijas (FIFA) amatpersonām.

Atgādināsim, ka FIFA amatpersonu aresti veikti saistībā ar kukuļdošanu cīņā par 2010.gada Pasaules kausa finālturnīra organizēšanas tiesībām, kur atklāta korupcija. Izmeklēšana turpinās, un netiek izslēgts, ka nelikumīgās darbībās iesaistītas arī Krievija un Katara, kas Pasaules kausu rīkos attiecīgi 2018. un 2022. gadā. Uz šiem abiem turnīriem aizdomu ēna krīt jau ilgu laiku.

«Es jau agrāk par šo biju izteicies, bet mani nosauca par jukušu. Šodien ir patiesības moments, es to izbaudu. Viņi ienīst futbolu un to caurspīdīgumu. Pietiks vienreiz melot,» teica Maradona.

Argentīniešu futbola leģenda pastāvīgi ir kritizējis FIFA prezidentu Zepu Blateru. Maija sākumā Maradona paziņoja, ka Blatera vadītajā FIFA iestājusies pilnīga anarhija.

FIFA jau vairāk nekā desmit gadus tiek apsūdzēta korupcijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu