FK «Liepāja» papildinās ar diviem pazīstamiem futbolistiem

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova / LETA

Futbola klubs «Liepāja» savas rindas papildinājis ar pussargu Vladimiru Kamešu un aizsargu Oskaru Kļavu, informē vienības mājas lapa.

26 gadus vecais Kamešs savu karjeru sāka tieši Liepājā, pārstāvot «Liepājas Metalurga» komandu. Pēcāk viņš spēlējis arī Krievijas vienības Permas «Amkar», Ņižņekamskas «Ņeftehimik» un Polijas klubu Ščecinas «Pogon».

Kamešs pārstāvējis Latvijas U-19 un Latvijas U-21 izlases, kā arī aizvadījis 11 spēles Latvijas nacionālajā izlasē, kuras sastāvā atzīmējies ar vienu vārtu guvumu.

Liepājā atgriezies arī pieredzējušais aizsargs Kļava, kas kopš 2012. gada pārstāvēja Azerbaidžānas vienību AZAL. Iepriekš viņš spēlējis arī Mahačkalas «Anzhi» un FC «Khimki» rindās.

Pēdējo reizi Kļava spēlēja Latvijas futbola virslīgā pirms trim gadiem, pārstāvot tieši savas dzimtās pilsētas klubu «Liepājas Metalurgs». Līgums ar viņu noslēgts līdz sezonas beigām.

Kļava aizvadījis 65 mačus Latvijas valstsvienības sastāvā.

Nākamā spēle «Liepājas» komandai Latvijas virslīgas čempionātā paredzēta 4. jūnijā viesos pret čempionvienību «Ventspils».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu