Nigērijas futbola izlase no amata atbrīvo galveno treneri Keši

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Nigērijas futbola izlase no galvenā trenera amata atbrīvoja Stīvenu Keši, kuram bija spēkā līgums uz diviem gadiem, viņu nomainot ar Šuaibu Amodu.

Keši amatu zaudējis, jo Nigērijas futbola federācija uzskatīja, ka viņam «trūkst vajadzīgās attieksmes» darbā ar izlasi.

Nigērijas futbola federācijas Disiciplinārā komiteja sāka izmeklēšanu par Keši rīcību, jo atklātībā nonāca informācija, ka viņš veicis sarunas ar Kotdivuāras izlasi par iespēju kļūt par tās galveno treneri, lai gan viņam bija spēkā līgums par Nigērijas izlases trenēšanu.

Zīmīgi, ka Amodu jau pērn uz neilgu laiku aizstāja Keši pie Nigērijas izlases stūres, taču vēlāk viņš tika atstādināts. Amadu gan pagaidām ir iecelts kā galvenā trenera vietas izpildītājs un Nigērijas izlasei tiks meklēts kāds ārzemju treneris.

Keši vadībā Nigērijas izlase 2013. gadā uzvarēja Āfrikas Nāciju kausa izcīņā, bet pērn aizkļuva līdz izslēgšanas spēlēm Pasaules kausa finālturnīrā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu