Skatītāji izsvilpj FIFA amatpersonas

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Līdzjutēji Kanādas pilsētā Vankūverā izsvilpuši FIFA amatpersonas pirms apbalvošanas ceremonijas Pasaules kausa (PK) izcīņā futbolā sievietēm, kura finālā ASV futbolistes ar 5:2 apspēlēja Japānas valstsvienību, vēsta aģentūra «Reuters».

Aizvien FIFA prezidenta amatu ieņemošais Zeps Blaters pēc organizācijā notikušā korupcijas skandāla izvairās no publiskiem pasākumiem un pirmo reizi neieradās uz Pasaules kausa izcīņas sievietēm uzvarētāju godināšanas pasākumu.

Viņa vietā ceremonijā piedalījās FIFA viceprezidents Issa Ajatu. Kad pasākuma informators aicināja sveikt amatpersonas, stadionā atskanēja svilpieni, līdzjutējiem izrādot neapmierinātību ar pasaules futbola jumta organizācijas darbību.

Iepriekš Blaters Vācijas laikrakstam «Welt am Sonntag» pauda, ka, kamēr nebūs norimis skandāls, viņš no publisku pasākumu apmeklēšanas atturēsies, tostarp Pasaules kausa izcīņas futbolā sievietēm.

Pasākumu neapmeklēja arī Ziemeļamerikas, Centrālamerikas un Karību zonas Futbola asociācijas (CONCACAF) pašreizējais vadītājs un FIFA viceprezidents Džefrijs Vebs, kuru ASV pieprasīja Šveicei izdot sakarā ar kukuļdošanas skandālu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu