Beļģis de Bruins nosaukts par gada labāko futbolistu Vācijā

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Beļģis Kevins de Bruins uzvarējis sporta žurnālistu aptaujā par gada labāko futbolistu Vācijā, kamēr viņa pārstāvētā kluba «Wolfsburg» galvenais treneris Dīters Hekins atzīts par gada labāko treneri.

Žurnāls «Kicker» svētdien paziņoja, ka malējais pussargs de Bruins pārliecinoši uzvarējis, savācot 367 no 814 balsīm. Minhenes «Bayern» un Nīderlandes izlases malējais pussargs Arjens Robens savāca 94 balsis, bet pagājušā gada uzvarētājs - «Bayern» un Vācijas izlases vārtsargs Manuels Noiers ar 67 balsīm bija trešais.

De Bruins bija viens no vadošajiem spēlētājiem Vācijas čempionātā «Wolfsburg» klubā, kas ieņēma otro vietu aiz «Bayern» un uzvarā Vācijas kausa izcīņā.

Hekings savāca 203 balsis un tikai par 11 apsteidza Markusu Veincuierlu, kura vadītā «Augsburg» garantēja vietu Eiropas līgā. Trešais ar 168 balsīm palika Lisjēns Fāvrs no Menhengladbahas «Borussia».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu