Meksikas futbolisti septīto reizi izcīna Zelta kausu

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: USA Today Sports/Scanpix

Meksikas futbola izlase svētdien Filadelfijā (ASV) ar 3:1 pārspējas Jamaiku un septīto reizi izcīnīja Zelta kausu, par kuru sacenšas Ziemeļamerikas, Centrālās Amerikas un Karību jūras valstu konfederācijas (CONCACAF) komandas.

Uzvarētājiem vārtus guva Andress Guardado, kurš 31. minūtē atklāja rezultātu, Hesus Korona, kurš 46. minūtē pārsvaru dubultoja, kā arī Oribe Peralta, kurš 60. minūtē panāca 3:0. Darens Metoks 78. minūtē guva Jamaikas goda vārtus, taču Meksikas uzvaru pretinieki apdraudēt nespēja.

Meksikas futbolisti Zelta kausu izcīnīja arī 1993., 1996., 1998., 2003., 2009. un 2011. gados, bet par CONCACAF čempioniem viņi kļuva desmito reizi.

Meksikas izlases kapteinis Guardado kļuva par pirmo spēlētāju turnīra vēsturē, kurš guvis vārtus trīs Zelta kausa izcīņas turnīros. Ar vārtu guvumu viņš pirmo reizi izcēlās 2007. gada turnīrā, kā arī 2011. gada finālspēlē. Kopumā Guardado Zelta kausa izcīņā ir guvis desmit vārtus.

Jamaikas izlase Zelta kausa izcīņas finālā spēlēja pirmo reizi.

Sestdien 3. vietu turnīrā izcīnīja Panama, kas pēcspēles sitienos pārspēja ASV izlasi.

Zelta kausa izcīņa notika 13.reizi. Bez septiņām Meksikas uzvarām piecas reizes trofeju ir izcīnījusi ASV, kas bija iepriekšējā - 2013. gada turnīra uzvarētāja, bet vienu reizi - Kanāda.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu