«Wolfsburg» uzveic «Bayern» un izcīna Vācijas Superkausu

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Vācijas Superkausa izcīņā sestdien «Wolfsburg» futbolisti savā laukumā pēcspēles soda sitienos uzveica bundeslīgas čempionvienību Minhenes «Bayern».

Mača 49.minūtē «Bayern» vadībā izvirzīja nīderlandiešu pussargs Arjens Robens. «Wolfsburg» futbolisti neizšķirtu 1:1 panāca 89.minūtē, kad vārtus guva dāņu uzbrucējs Niklass Bendtners.

Pēcspēles soda sitienu sērijā «Wolfsburg» futbolisti bija pārāki ar 5:4. «Bayern» rindās 11 metru soda sitienu nerealizēja spāņu pussargs Šavi Alonso.

Iepriekšējos divos gados Vācijas Superkausu izcīnīja Dortmundes «Borussia», kuras pārākumu «Bayern» atzina divas reizes pēc kārtas.

Vācijas Superkausā katru gadu pirms sezonas spēkojas pagājušās sezonas bundeslīgas čempioni pret kausa ieguvējiem.

Bundeslīgas sezona sāksies 14.augustā, kad čempione «Bayern» savā laukumā uzņems Artjoma Rudņeva pārstāvēto Hamburgas «Hamburger SV».

Sestdien notika arī Francijas Superkausa izcīņa, kas risinājās Monreālā, Kanādā. Cīņā par trofeju čempione Parīzes «Saint-Germain» ar rezultātu 2:0 uzveica vicečempioni Lionas «Olympique».

Uzvarētāju labā 11.minūtē vārtus guva Seržs Orjē no Kotdivuāras, bet 17.minūtē precīzi sita Edinsons Kavani no Urugvajas.

Parīzes «Saint-Germain» trofeju izcīnīja trešo gadu pēc kārtas. Septīto gadu pēc kārtas Superkausa izcīņa notika ārpus Francijas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu