Rudņevs devies uz Grieķiju pārrunāt sadarbību ar PAOK

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Latvijas futbolists Artjoms Rudņevs devies uz Grieķiju, kur risinās sarunas par iespējamu pievienošanos Saloniku PAOK komandai, vēsta Vācijas izdevums «Bild».

27 gadus vecajam uzbrucējam uz nākamo sezonu ir spēkā līgums ar Vācijas bundeslīgas klubu Hamburgas SV (HSV), taču galvenais treneris Bruno Labadija Rudņevam vairs neredz vietu komandā un jūlija beigās ieteica meklēt citu vienību.

«Bild» vēsta, ka Rudņevs plāno pievienoties PAOK. Par šī Grieķijas kluba sporta direktoru strādā Franks Arnesens, kurš iepriekš šos pienākumus pildīja arī HSV. Tieši viņš 2012. gadā Rudņevu piesaistīja Vācijas komandai.

2014./2015. gada sezonā Rudņevs Vācijas bundeslīgas čempionātā piedalījās 22 spēlēs, kurās guva vienus vārtus.

Iepriekšējā sezonā PAOK Grieķijas čempionāta kopvērtējumā ierindojās trešajā pozīcijā. Šobrīd Grieķijas klubs cīnās par vietu Eiropas otrā prestižākā klubu turnīra UEFA Eiropas līgas pamatturnīrā. Ceturtdien PAOK paredzēta trešās kvalifikācijas kārtas atbildes spēle pret Trnavas «Spartak» (Slovākija). Pirmajā spēlē uzvaru ar 1:0 svinēja PAOK.

Grieķijas čempionāts sāksies 23. augustā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu