Sprādziens 49.vidusskolas futbola stadionā; slimnīcā nogādāts vārtsargs

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova / LETA

Futbola spēles laikā Rīgas 49.vidusskolas stadionā uzsprādzis pagaidām nenoskaidrots priekšmets, slimnīcā nogādāts vārtsargs, aģentūrai BNS pastāstīja Valsts policijas pārstāvis Dairis Anučins.

Spēlē notika pirmdien. Anučins skaidroja, ka uz spēles laukuma tika nomests kāds priekšmets, kas uzsprādzis.

Policija saistībā ar notikušo sākusi pārbaudi un pieņēmusi vairākas liecības. Cietušais vārtsargs slimnīcā nogādāts, lai veiktu pārbaudes, jo viņš pēc sprādziena sūdzējies par veselības problēmām, kuras varētu būt radījis troksnis.

Spēle risinājās Vidzemes reģiona čempionāta 3.līgas ietvaros starp «Riga United» un FK «Lielupe» komandām. «Onenilup.com» portālā vēstīts, ka 20 minūtes pirms mača beigām, kad «Riga United» atradās vadībā ar rezultātu 3:2, laukumā tika uzmesta pudele, kas uzsprāgusi.

Visi spēlētāji, atskaitot cietušo FK «Lielupe» vārtsargu, tobrīd atradās laukuma otrā pusē. Mača tiesnesis spēli apturēja, liekot spēlētājiem pamest laukumu. Latvijas Futbola federācija aģentūrai BNS norādīja, ka notikušā apstākļi tai sīkāk nav zināmi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu