Krievijas oligarhs Usmanovs RFS uzdāvina miljardu rubļu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Viens no Krievijas bagātākajiem cilvēkiem Ališers Usmanovs Krievijas Futbola federācijai (RFS) uzdāvinājis vienu miljardu rubļu, vēsta aģentūra «Ria Novosti».

«Sniedzu finansiālu palīdzību RFS par kopējo summu viens miljards rubļu. Uzskatu, ka ir svarīgi, lai mūsu valdība un Krievijas sabiedriskās organizācijas izpildītu saistības, tajā skaitā pret ārvalstu treneriem,» norādīja Usmanovs.

Līdz ar to RFS varēs izpildīt savas parādsaistībās pret bijušo Krievijas izlases treneri Fabio Kapello, kuram federācija ir parādā 15 miljonus eiro.

«Ceru, ka jaunais Krievijas izlases galvenais treneris spēs apvienot krievu komandu spēlētājus, noskaņot viņus uzvarām un Krievijas futbolā sākt jaunu panākumu sēriju nozīmīgākajās starptautiskajās sacensībās,» izteicies biznesmenis Usmanovs, kuram pieder akcijas Londonas futbola klubā «Arsenal».

15 miljoni eiro ir aptuveni 930 000 000 rubļu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu