Rudņevs atgriezīsies Hamburgā; sarunas ar PAOK turpinās

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Latvijas uzbrucējs Artjoms Rudņevs trešdien atgriezīsies Hamburgā, bet sarunas par iespējamo pievienošanos Grieķijas futbola superlīgas klubam Saloniku PAOK viņš turpinās, tā vēsta «Hamburger SV» komanda.

27 gadus vecais Rudņevs nedēļas sākumā devās uz Salonikiem, kur risināja sarunas par pievienošanos PAOK. «Gaidīsim Rudņevu rīt atpakaļ Hamburgā un skatīsimies, kā realizēsies pārēja uz PAOK,» otrdien savā «Twitter» kontā vēsta Vācijas bundeslīgas vienība, kuru Latvijas uzbrucējs pārstāv kopš 2012. gada.

«Hamburger SV» galvenais treneris Bruno Labadija jau jūlijā norādīja, ka viņš Rudņevam jaunajā sezonā neredz vietu Vācijas kluba sastāvā, un ieteica meklēt citu komandu.

2014./2015. gada sezonā Rudņevs Vācijas bundeslīgas čempionātā piedalījās 22 spēlēs, kurās guva vienus vārtus.

Iepriekšējā sezonā PAOK Grieķijas čempionāta kopvērtējumā ierindojās trešajā pozīcijā. Šobrīd Grieķijas klubs cīnās par vietu Eiropas otrā prestižākā klubu turnīra UEFA Eiropas līgas pamatturnīrā. Ceturtdien PAOK paredzēta trešās kvalifikācijas kārtas atbildes spēle pret Trnavas «Spartak» (Slovākija). Pirmajā spēlē uzvaru ar 1:0 svinēja PAOK.

Grieķijas čempionāts sāksies 23. augustā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu