«Sevilla» savā īpašumā iegūst veterānu Ljorenti

LETA/DPA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/LETA

Pieredzējušais spāņu futbola uzbrucējs Fernando Ljorente ceturtdien kā brīvais aģents pievienojies savas dzimtenes vienībai «Sevilla».

Iepriekšējās divas sezonas pašreiz 30 gadus vecais Ljorente aizvadīja Itālijas čempionu Turīnas «Juventus» rindās, bet pēc sezonas kļuva par brīvo aģentu.

Šajā laikā Ljorente divreiz kļuva par Itālijas čempionu un pagājušajā sezonā viņam bija nozīmīga loma UEFA Čempionu līgas fināla sasniegšanā.

Savukārt pirms tam viņš pārstāvēja Spānijas komandu Bilbao «Athletic», bet Spānijas izlasē uzbrucējs izcēlies ar septiņiem vārtiem 23 spēlēs, 2010.gadā iegūstot Pasaules kausu un 2012.gadā kļūstot par Eiropas čempionu.

Tuvojoties šīs nedēļas beigās gaidāmajām transfēru perioda beigām, ceturtdien Eiropas futbolā notikuši vēl vairāki darījumi.

Vācijas bundeslīgas komanda «VfB Stuttgart» piesaistījusi Bosnijas un Hercegovinas izlases aizsargu Toni Sunjiču, kurš ierodas no Krievijas komandas Krasnodaras «Kubaņ», kurā pavadīja vienu sezonu.

Sunjičs sastāvā aizstās vācieti Antonio Rudigeru, kurš nesen devās uz Itālijas vienību «AS Roma».

Tikmēr Spānijas grands Madrides «Real» uz Francijas komandu Marseļas «Olympique» izīrējis brazīliešu pussargu Lukašu Silvu. 22 gadus vecais spēlētājs Madridei pievienojās tikai janvārī, kad viņu par 14 miljoniem eiro iegādājās no «Cruzeiro» vienības, bet šajā laikā laukumā devies tikai četros mačos un šosezon viņam pat netika piešķirts numurs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu