Mančestras «City» par 74 miljoniem eiro iegādājas de Bruinu

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: YURI KOCHETKOV / EPA

Anglijas futbola premjerlīgas klubs Mančestras «City» svētdien oficiāli paziņoja par Beļģijas pussarga Kevina de Bruina pievienošanos, kas vienībai izmaksājis aptuveni 54 miljonus mārciņu (74 miljonus eiro).

Spekulācijas par 24 gadus vecā de Bruina pievienošanos Mančestras klubam ilga jau labu laiku, bet nu viņa pāreja no Vācijas bundeslīgas komandas «VfL Wolfsburg» notikusi oficiāli.

Tiek vēstīts, ka futbolists parakstījis sešu gadu līgumu, bet jaunajā klubā de Bruins spēlēs ar 17.numuru.

«Kā spēlētājs vēlos sasniegt iespējami augstāko līmeni, turklāt domāju, ka vissvarīgākais, lai pēc sezonas mēs būtu laimīgi un mums kabatā būtu pāris tituli,» pēc pievienošanās «City» izteicās de Bruins.

Līdz ar to Mančestras vienība otro reizi šovasar ir labojusi savu transfēru rekordu, jo vēl nesen no «Liverpool» par 49 miljoniem mārciņu (67 miljoniem eiro) tika iegādāts Rahīms Stērlings.

De Bruins savu profesionālo karjeru sāka Beļģijas klubā «Genk», bet 2012.gadā pārcēlās uz Anglijas klubu Londonas «Chelsea», kur gan nespēja izkarot vietu sastāvā un pērn janvārī pievienojās «VfL Wolfsburg».

Tur pussargam izdevās kļūt par vienu no līderiem, kopumā 72 mačos izceļoties ar 20 vārtu guvumiem.

De Bruins nospēlējis arī 33 spēles Beļģijas izlasē un guvis astoņus vārtus.

Ar četrās spēlēs izcīnītiem 12 punktiem Mančestras vienība Anglijas premjerlīgas kopvērtējumā šobrīd ieņem pirmo vietu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu