Maksimenko karjeru turpinās Austrijā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Latvijas nacionālās futbola komandas aizsargs Vitālijs Maksimenko savu karjeru turpinās Austrijas augstākās līgas klubā «Mattersburg», vēsta viņa līdz šim pārstāvētā virslīgas līdervienība FK «Liepāja».

(Pievienota ceturtā un piektā rindkopa.)

Maksimenko FK «Liepāja» sastāvā aizvadīja vien divas spēlēs un atzīmējās ar vienu vārtu guvumu. Interesi par aizsargu «Mattersburg» izrādīja jau kādu laiku, nopietnāka tā kļuva pēc spēles pret FK «Ventspils», kad Austrijas vienības pārstāvji Maksimenko ieradās vērot klātienē.

24 gadus vecais aizsargs parādīja ļoti labu sniegumu un savu karjeru turpinās «Mattersburg», noslēdzot līgumu pēc sistēmas 1+2 gadi.

Tikmēr «Mattersburg» šo informāciju noliedzis. Kluba sporta direktors Francs Lederers izteicies, ka Maksimenko vienībai varētu pievienoties ziemas pārejas periodā.

Pēcāk gan «Mattersburg» parādījās informācija par Latvijas aizsarga pievienošanos komandai.

«Mattersburg» vienība Austrijas čempionātā ar septiņos mačos izcīnītiem 12 punktiem šobrīd ieņem 4. pozīciju 10 komandu konkurencē.

Iepriekšējā sezonā «Mattersburg» triumfēja Austrijas pirmajā līgā un šogad atgriezās augstākās līgas čempionātā.

Augstākais sasniegums «Mattersburg» ir 2003./2004. gada sezonā izcīnītā 3. vieta.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu