Di Marija: Ar van Gālu mums izcēlās vairāki konflikti

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Argentīnas pussargs Anhels di Marija, kurš pirms pārcelšanās uz Francijas klubu Parīzes «Saint-Germain» (PSG) pārstāvēja Anglijas vienību Mančestras «United», neslēpa, ka viņam bijuši vairāki konflikti ar komandas galveno treneri Luiju van Gālu.

27 gadus vecais di Marija «Sky Sports» izteicies, ka pierast pie Nīderlandes speciālista futbola filozofijas nebija iespējams.

«Mančestrā spēlēju ļoti labi, bet pēc tam iedzīvojos savainojumā. Turpinājās viss ne tā, turklāt man izmainījās pozīcija laukumā,» teica di Marija. «Treneris bija tas, kurš to izlēma, tādēļ es aizvien biežāk nonācu uz rezervistu soliņa.»

Ar ambiciozo PSG komandu di Marija noslēdza vienošanos līdz 2019. gada 30. jūnijam.

«Grūti pierast pie van Gāla, jo viņš vienmēr uzstāj uz savu filozofiju. Sākumā mums bija lieliskas attiecības, vēlāk izcēlās vairāki konflikti. Tā pienāca laiks, kad labās attiecības beidzās, un tas ietekmēja arī spēlētāja apziņu.»

Di Marija Mančestras «United» nonāca pagājušajā gadā par 75 miljoniem eiro no Spānijas kluba Madrides «Real». Argentīnas futbolists vairākkārt pauda, ka viņš nespēj iedzīvoties Anglijā un ir gatavs pamest «United» rindas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu