Latvijas futbolistam Kožanam četru spēļu diskvalifikācija Lietuvā par spēļu sarunāšanu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Pavel Lisitsyn / Ria Novosti

Latvijas futbolists Sergejs Kožans Lietuvā saņēmis četru spēļu diskvalifikāciju par spēļu rezultātu sarunāšanu, vēsta Lietuvas Futbola federācija.

Aizsargs Kožans šosezon pārstāvēja Lietuvas komandu «Šiauliai» un aizdomīgais mačs risinājies 30.jūnijā, kad Šauļu klubs ar 1:2 piekāpās Kauņas «Stumbras» futbolistiem. Šajā duelī Kožans nospēlēja līdz 85.minūtei.

Diskvalifikāciju bez Kožana saņēmuši vēl pieci Šauļu vienības futbolisti, kuriem visiem jāizlaiž četras spēles.

Apelāciju viņi var iesniegt septiņu dienu laikā.

Augustā Kožans paziņoja, ka karjeru turpinās Polijas pirmās līgas, kas ir otrā spēcīgākā pēc spēka, komandā Bitovas «Bytovia», tomēr pagaidām tās rindās viņš vēl nav debitējis.

Pērn Latvijas aizsargs neizmaksāto algu dēļ pameta Latvijas «SMScredit.lv Virslīgas» komandu Rīgas «Skonto», pievienojoties citai Polijas komandai «Tychy 71». Tajā Kožans cīnījās 11 spēlēs.

Savukārt «Šiauliai» rindās viņš šogad piedalījās septiņās spēlēs, negūstot nevienus vārtus.

Tieši «Skonto» Kožans 2005.gadā sāka savu profesionālo karjeru, bet pēc tam 2009.gadā Kožans pārcēlās uz Poliju, kur kopā ar Latvijas pussargu Ivanu Lukjanovu spēlēja Gdaņskas «Lechia» komandā. Polijā trīs sezonās viņš «Lechia» sastāvā aizvadīja 42 spēles un guva vienus vārtus, bet pēc tam turpināja karjeru Baltkrievijā, pārstāvot Soļigorskas «Šahtjor» un «Slavia-Mazir» vienību krāsas.

Kā zināms, pērn Lietuvā par spēļu rezultātu sarunāšanu mača diskvalifikāciju saņēma arī pieredzējušais Latvijas pussargs Mihails Ziziļevs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu