Vaņins sodīts par iesaistīšanos konfliktā ar komandas biedru

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Šveices futbola kluba «Sion» Latvijas vārtsargs Andris Vaņins saņēmis naudas sodu par iesaistīšanos konfliktā ar savu komandas biedru Elsadu Zverotiču.

Pēc svētdien notikušās vietējā čempionāta spēles, kurā «Sion» cīnījās 1:1 ar «St.Gallen» vienību, Vaņins sāka grūstīties ar melnkalniešu aizsargu, un tas bija redzams arī televīzijas translācijā.

Kā vēsta Šveices laikraksts «Blick», uzreiz pēc notikušā vienības skandalozais prezidents Kristiāns Konstantīns iegājis ģērbtuvēs un abiem spēlētājiem uzlicis naudas sodu. Vaņins pēc mača izvairījies no komentāriem, bet Zverotičs nevēlējās sakāpināt emocijas: «Es labāk neko neteikšu, citādi varētu to vēlāk nožēlot.»

Naudas soda piešķiršanu apstiprinājis arī «Sion» spēlētājs Reto Cīglers. «Mēs jau tikām galā garderobēs. Abi maksās naudas sodu, jo nerada klubam pozitīvu tēlu. Tomēr esam profesionāli futbolisti, un emociju iespaidā tā var gadīties.»

Arī «Sion» galvenais treneris Didjē Tolo nevēlējās no notikušā uzburt drāmu, stāstot, ka «viss ir noregulēts».

Zīmīgi, ka Vaņins šāda tipa konfliktā iekļuvis otro nedēļu pēc kārtas, jo pēc iepriekšējās Šveices čempionāta spēles viņš vēlējās noskaidrot domstarpības ar līdzjutējiem.

Pirmdien Vaņins ieradies Latvijā, lai kopā ar valstsvienību sāktu gatavošanos noslēdzošajām divām Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra spēlēm, bet Zverotičs devies uz Melnkalnes valstsvienību.

Pagājušajā ceturtdienā, pateicoties lieliskam Vaņina sniegumam, «Sion» UEFA Eiropas līgas spēlē izbraukumā cīnījās neizšķirti 1:1 ar slaveno Anglijas premjerlīgas vienību «Liverpool».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu