«Chelsea» pauž «pilnu atbalstu» Mourinju

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Anglijas premjerlīgas čempionvienības futbolā Londonas «Chelsea» galvenais treneris Žuzē Mourinju turpina baudīt «pilnu atbalstu» no vadības, pirmdien paziņojumā pavēstīja «Chelsea» komanda.

«Klubs vēlas skaidri pavēstīt, ka Žuzē joprojām ir pilns mūsu atbalsts,» teikts īsā «Chelsea» komandas paziņojumā. «Kā jau arī pats Žuzē teicis, rezultāti nav bijuši pietiekami labi un sniegums jāuzlabo. Tomēr mēs ticam, ka mums ir īstais treneris, kurš var šo sezonu pagriezt otrādi, un viņa rīcībā ir sastāvs, kas spējīgs to paveikt.»

Pirmajās astoņās premjerlīgas kārtās «Chelsea» guvusi vien astoņus punktus un kopvērtējumā tā atrodama tikai 16.vietā.

Iepriekšējā cīņā sestdien vienība savā laukumā ar 1:3 piekāpās «Southampton», bet pēc dueļa Mourinju atzina, ka nebaidās no varbūtības tikt atlaistam.

«Ja klubs vēlas mani atlaist, viņiem būs mani jāatlaiž, jo pats neskriešu prom,» teica portugāļu speciālists. «Šis ir nozīmīgs brīdis kluba vēsturē, jo, ja viņi atlaidīs mani, viņi atlaidīs labāko treneri, kāds klubam bijis.»

Mourinju pirmajā reizē «Chelsea» trenēja no 2004. līdz 2007.gadam, aizvedot to līdz diviem premjerlīgas tituliem, diviem Līgas kausiem un diviem Anglijas Futbola asociācijas (FA) kausiem.

Viņš postenī atgriezās 2013.gadā, pagājušajā sezonā triumfējot gan premjerlīgā, gan Līgas kausā.

Svētdien no amata atkāpās citas premjerlīgas komandas «Sunderland» galvenais treneris Diks Advokāts, bet «Liverpool» vienība atlaida galveno treneri Brendanu Rodžersu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu