Heikile: Pamodāmies tikai otrajā trešdaļā

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Rīgas «Dinamo» galvenais treneris Kari Heikila pēc otrdien piedzīvotā Rīgas «Dinamo» zaudējuma ar 1:2 savā laukumā pret HK «Soči» atzina, ka komanda sākusi spēlēt tikai no otrās trešdaļas.

«Pirmajā periodā mums bija smagi. Varbūt tāpēc, ka bija tāda pauze. Mēs pazaudējām ritmu,» sacīja Heikila. Iepriekšējo spēli komanda bija aizvadījusi pirms astoņām dienām. «Sākām spēlēt no otrās trešdaļas. Mums bija labi momenti spēles beigās, varējām gūt vārtus, taču nespējām to izdarīt.»

Jau ziņots,»Dinamo» bija nokļuvuši zaudētājos ar 0:2, bet vienīgos vārtus minūti un 20 sekundes pirms spēles beigām guva Miks Indrašis spēlējot sešiem pret trim pretinieku laukuma spēlētājiem.

Vienpadsmit spēlēs savā laukumā rīdzinieki pamatlaikā guvuši tikai divas uzvaras.

Rietumu konferencē «Dinamo» ar 38 punktiem 33 spēlēs ir pēdējā - 14.vietā.

Nākamo spēli «Dinamo» aizvadīs ceturtdien mājās pret Jaroslavļas «Lokomotiv», bet svētdien savā laukumā rīdzinieki uzņems galvenā trenera Arta Ābola vadīto Toljati «Lada» komandu, kuru pārstāv arī vārtsargs Edgars Masaļskis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu