«Metta/LU» droši nosargā vietu virslīgas čempionātā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Latvijas futbola Virslīga

Vietu Latvijas «SMScredit.lv Virslīgas» čempionātā trešdien nosargāja «Metta»/LU futbolisti, pārspēļu atbildes mačā Hanzas vidusskolas laukumā ar 6:2 pieveicot pirmās līgas komandu «Valmiera Glass»/BSS.

Ar diviem vārtu guvumiem uzvarētāju sastāvā izcēlās pieredzējušais Gatis Kalniņš un Roberts Uldriķis, bet pa reizei precīzi sita Armands Pētersons un Rendijs Šibass. Savukārt Valmieras rindās vārtus guva Jānis Lapss un Valts Jaunzems.

Cīņas gaitā «Metta»/LU izvirzījās vadībā ar 4:0, tādējādi spēles atlikušajā laikā izbeidzot visus jautājumus par uzvarētāju mačā un dalībnieku 2016. gada «SMScredit.lv Virslīgas» čempionātā.

«Bija auksti, pieļāvām daudz kļūdu, bet arī iesitām daudz vārtu. Paldies puišiem par tik pārliecinošu uzvaru divu spēļu summā,» pēc dueļa aģentūra LETA citē «Metta»/LU galveno treneri Andri Rihertu. «Manuprāt, nav jēgas no pārspēlēm. Nesaprotu, ko mēs no tā iegūstam. Drīzāk dublieru labākajai komandai būtu jāļauj piedalīties pirmajā līgā.

Ar mūsu dublieru komandu varējām spēlēt arī virslīgā. Principā tas arī bija dublieru komandas sastāvs, klāt nāca vien pieci spēlētāji.»

Abu komandu pirmajā spēlē Vidzemes olimpiskajā centrā (Valmiera) uzvaru ar rezultātu 3:1 izcīnīja «Metta»/LU futbolisti. Līdz ar to divu spēļu summā Rīgas komanda guva virsroku ar 9:3.

«Metta»/LU Latvijas «SMScredit.lv Virslīgas» čempionātā šosezon ar 24 mačos izcīnītiem 12 punktiem ierindojās pēdējā, 7. pozīcijā. Tikmēr «Valmiera Glass»/BSS pirmās līgas turnīrā izcīnīja otro vietu.

«Metta»/LU pārspēlēs par vietas saglabāšanu augstākajā līgā piedalās trešo sezonu pēc kārtas. Galvaspilsētas klubs allaž vietu spēcīgāko sabiedrībā saglabājis.

Vietu «SMScredit.lv Virslīgas» čempionātā jau iepriekš pēc uzvaras pirmajā līgā ieguva Rīgas komanda «Caramba»/«Dinamo».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu