«Bayern» tuvojas bundeslīgas ziemas titulam; HSV bez Rudņeva uzvar derbijā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Čempione Minhenes «Bayern» sestdien nokļuva pussoļa attālumā no neoficiālā Vācijas futbola bundeslīgas ziemas titula. Tikmēr Latvijas uzbrucējs Artjoms Rudņevs kārtējo reizi palika ārpus pieteikuma, tomēr viņa pārstāvētā komanda Hamburgas SV (HSV) uzvarēja derbijā.

«Bayern» ar 2:0 (2:0) pieveica Berlīnes «Hertha» komandu un šīs sezonas 14.kārtā guva 13.uzvaru, turklāt joprojām cīnās bez zaudējumiem. Pa vieniem vārtiem iesita Tomass Millers un Kingslijs Komans.

Ja Dortmundes «Borussia» svētdien nespēs pieveikt «VfB Stuttgart» vienību, Minhenes klubs jau trīs kārtas pirms pirmā apļa beigām garantēs došanos ziemas pārtraukumā ar pirmo vietu.

Tikmēr HSV komanda pārtrauca astoņu neuzvarētu izbraukuma spēļu sēriju un Ziemeļvācijas derbijā ar 3:1 (2:0) apspēlēja Brēmenes «Werder». HSV Brēmenē uzvarēja pirmoreiz kopš 2007.gada.

Rudņevs kārtējo reizi spēlei pieteikts nebija, turklāt pieteikumā viņš nav bijis nevienā no šīs sezonas spēlēm.

Divu vārtu deficītu atspēlēja UEFA Čempionu līgas dalībniece Menhengladbahas «Borussia», kuras izbraukuma duelis ar «Hoffenheim» noslēdzās neizšķirti 3:3 (1:2).

Bundeslīgas kopvērtējumā līderei «Bayern» ir 40 punkti 14 spēlēs un pašlaik par 11 punktiem tiek apsteigta Dortmundes «Borussia» komanda, kurai ir spēle rezervē. Savukārt trešā ar 24 punktiem ir «VfL Wolfsburg», kas svētdien viesosies pie «Augsburg» futbolistiem.

Pa 23 punktiem tagad ir Menhengladbahas «Borussia» un «Hertha» vienībām, bet viena no iepriekšējo sezonu pastarītēm HSV ar 21 punktu pakāpusies uz sesto vietu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu