Ronaldu sola palikt «Real» līdz kontrakta beigām

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Ik pa laikam pasaules sporta presē parādās informācija par labāko futbolistu iespējamajiem karjeras tālākiem līkločiem. Portugāles zvaigzne Krištianu Ronaldu Spānijas laikrakstam «Marca» atklājis, ka vēl vismaz divus gadus paliks titulētā Madrides «Real» sastāvā.

Abu pušu vienošanās ir spēkā līdz 2018. gada vasarai. Ronaldu sola, ka līdz tam turpinās pārstāvēt «Real» komandu, bet pēc tam izvērtēs savas karjeras iespējamos tālākos scenārijus.

«Palikšu «Real» sastāvā vēl divus gadus. Man ir šāds kontrakts, bet pēc tam redzēsim, kas notiks tālāk. Tagad ar «Real» komandu centīšos izcīnīt jaunas trofejas,» izdevumā «Marca» citēts Ronaldu.

Britu prese iepriekš vairākkārt vēstījusi, ka Ronaldu pirms sava kontrakta beigām varētu pievienoties Anglijas premjerlīgas vienībai Mančestras «United» vai ambiciozajam Francijas klubam Parīzes «Saint-Germain».

31 gadu vecais uzbrucējs pagājušajā sezonā kļuva par Spānijas čempionāta - «La Liga» - labāko vārtu guvēju.

«Real» rindās Portugāles futbolists spēlē kopš 2009. gada.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu