Medijs: Mourinju kļūs par Mančestras «United» galveno treneri

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/LETA

Portugāles speciālists Žuzē Mourinju esot izstāstījis saviem tuvākajiem draugiem, ka kļūs par Anglijas premjerlīgas futbola kluba Mančestras «United» galveno treneri, vēsta «Daily Mail».

53 gadus vecais Mourinju izteicies, ka lēmums jau pieņemts un viņš «United» komandas galvenā trenera amatā stāsies pēc šīs sezonas, nomainot holandieti Luiju van Gālu.

Iepriekš «Sky Sport Italia» vēstīja, ka abas puses risinājušas sarunas un jau vienojušās par kontraktu. Tiesa, van Gāls to nosaucis par meliem un atzīmējis, ka netic, ka kluba vadība veic šādas pārrunas aiz viņa muguras.

Mourinju šosezon vadīja neveiksmīgi spēlējošo Anglijas premjerlīgas čempionvienību Londonas «Chelsea», no kuras vadīšanas tika atbrīvots pagājušā gada decembrī.

Van Gāla kontrakts ar Mančestras «United» ir spēkā līdz 2017. gada vasarai. Pēc aizvadītām 25 kārtām slavenais Anglijas klubs premjerlīgas kopvērtējumā ieņem piekto vietu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu