«Sunderland» mača izskaņā šokē Mančestras «United»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Pateicoties vārtu guvumam pašā mača izskaņā, «Sunderland» vienība sestdien Anglijas futbola premjerlīgas spēlē ar 2:1 (1:1) savā laukumā pārspēja titulēto Mančestras «United».

Pirmajā puslaikā abas komandas apmainījās vārtu guvumiem, bet dueļa rezultātu jau trešajā minūtē atklāja «Sunderland» futbolists Vahbi Kazri. Tiesa, neilgi līdz lielajam pārtraukumam franču uzbrucējs Entonijs Marsiāls panāca izlīdzinājumu.

Otrajā puslaikā Mančestras klubam neizdevās gūt vārtus, bet 82.minūtē pēc stūra sitiena neveikli nospēlēja «United» vārtsargs spānis Davids de Heja, kurš nespēja novaldīt pretinieku sisto bumbu. Tas ļāva mājiniekiem gūt vārtus un sagādāt viesiem septīto zaudējumu pemjerlīgā šajā sezonā.

Neveiksme vēl vairāk attālinājusi Mančestras «United» no pirmā četrinieka, kas pēc sezonas nodrošinās iespēju spēlēt UEFA Čempionu līgā. Tāpat zaudējums pastiprinās jau tā esošās spekulācijas par komandas galvenā trenera nomaiņu.

Ar 25 spēlēs izcīnītiem 53 punktiem premjerlīgas kopvērtējuma vadībā atrodas Lesteras «City», bet tai ar 48 punktiem seko Totenhemas «Hotsupur» un Londonas «Arsenal».

Tieši Lesteras «City» un «Arsenal» svētdien aizvadīs savstarpēju maču.

Tikmēr ceturtā ar 47 punktiem ir Mančestras «City», kurai sešus punktus zaudē 26 mačus aizvadījusī Mančestras «United».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu