Rakels «Championship» spēlē mača nogalē nāk uz maiņu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Latvijas Futbola federācija

Latvijas izlases futbolists Deniss Rakels sestdien mača nogalē iznāca uz maiņu «Reading» sastāvā Anglijas pēc spēka otrās līgas jeb «Championship» spēlē, komandai savā laukumā cīnoties neizšķirti 0:0 (0:0) ar «Burnley» vienību.

Rakels uz maiņu nāca mača 81.minūtē, bet minūti pirms pamatlaika beigām viņš nopelnīja «Reading» vienībai tiesības izpildīt brīvsitienu, taču uzvaru izraut mājiniekiem neizdevās.

«Championship» turnīrā «Reading» sesto maču pēc kārtas nespēja gūt uzvaru, taču šajā sērijā komanda tika pie ceturtā neizšķirta.

Kā zināms, «Reading» rindās Rakels debitēja pirms nedēļas, arī nākot uz maiņu mača nogalē, bet «Reading» nospēlēja neizšķirti 0:0 ar Vulverhemptonas «Wanderers».

Kā zināms, Rakels pirms divām nedēļām oficiāli pievienojās komandai «Reading», pārceļoties no Polijas vienības «Cracovia». Latvijas futbolists vienošanos ar angļu komandu noslēdza uz divarpus sezonām līdz 2018.gada vasarai ar iespēju to pagarināt vēl uz gadu. Tiesa, Rakels nebija saņēmis brīvlaišanas vēstuli no «Cracovia» un šīs valsts Futbola federācijas, tāpēc viņa debija «Reading» sastāvā aizkavējās.

«Cracovia» vadība Rakela līgumā bija atrunājusi izpirkšanas maksu 500 000 eiro apmērā, kas Latvijas futbolistu padarīja pievilcīgu daudzu klubu acīs. Zināms, ka «Reading» par uzbrucēju samaksāja pat nedaudz vairāk kā pusmiljonu.

Interesi par Rakelu izrādīja vairāku valstu komandas, tostarp arī no Krievijas, Beļģijas un Anglijas. Pašlaik 23 gadus vecais Latvijas futbolists šosezon demonstrēja augstu rezultativitāti Polijas čempionātā, kurā viņš guva 15 vārtus 20 spēlēs. Tas šobrīd ir Polijas čempionāta otrais labākais rādītājs.

«Reading» vienība Anglijas pēc spēka otrajā līgā ar 37 punktiem 31 spēlē ieņem 15.vietu 24 komandu konkurencē, no labāko sešinieka, kas sezonas beigās pretendēs uz vietu premjerlīgā, atpaliekot par 14 punktiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu