Ronaldu treniņos strādā bez atdeves jeb «halturē»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Laikā, kad titulētā Madrides «Real» vienība Spānijas čempionātā atrodas trešajā vietā, tās līderis portugāļu uzbrucējs Krištianu Ronaldu treniņos strādā bez atdeves vai drīzāk «halturē», apgalvo Spānijas izdevums «Sportyou».

Zinedina Zidana vadītā «Real» komanda nebūt nav ērtās pozīcijās, ja raugās uz turnīra tabulu «La Liga» čempionātā. Tādēļ nepiedodama šķiet Ronaldu atdeve treniņos, kuros futbolists neizrāda centību un ir neaktīvs.

Šāda 31 gadu vecā Ronaldu rīcība vieš sašutumu komandas biedru rindās, jo Portugāles futbola zvaigzne allaž treniņos strādājis ar 100% atdevi, būdams paraugs pārējiem futbolistiem.

«Real» komandas futbolisti Ronaldu vairs neredzot to dzirksti acīs, kāda tā bija kādreiz, vēl nesen. Ronaldu izskatoties pilnībā nemotivēts.

Tiek ziņots, ka «Real» kluba prezidents Florentino Peress vairs nevēlas redzēt Ronaldu savā komandā. Bet tā ir neapstiprināta informācija. Viņu vidū esot konflikts.

Spānijas čempionātā Ronaldu 26 spēlēs izcēlies ar 22 vārtu guvumiem un 8 rezultatīvām piespēlēm. «Real» no turnīra tabulas galvgalī esošās sīvākās konkurentes «Barcelona» komandas atpaliek par 12 punktiem, ieņemot 3. vietu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu