Noskaties: Īsta drāma Anglijas 6. līgas spēlē

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no YouTube video

Patiesi dramatiski noslēgusies Anglijas sestās līgas čempionāta spēle, kurā tikās «Somerset Derby» ar «Bath City» komandu. Lai noskaidrotu uzvarētāju šajā mačā, ar 90 pamatlaika minūtēm bija par maz. Galvenie notikumi risinājās kompensācijas laikā, turklāt kādi...

Cīņas 91. minūtē rezultātu atklāja «Somerset Derby» komandas spēlētājs Skots Vilsons (video 20. sekunde), un šķita, ka «Bath City» nepietiks laika, lai izrautu neizšķirtu. Tomēr tā nedomāja mājinieku futbolists Tailers Hārvijs.

Kompensācijas laikā «Somerset Derby» kapteinis pēc stūra sitiena tīši ar roku atsita bumbu, kas lidoja vārtos, par ko saņēma sarkano kartīti un tika noraidīts no laukuma. Uz «Somerset Derby» tika nozīmēts 11 metru soda sitiens, ko realizēja (video 3:10 minūte) jau pieminētais Hārvijs, izlīdzinot rezultātu.

Brīdi vēlāk (mača 94. minūte) Hārvijs saņēma piespēli netālu no laukuma centra un teju no tās pašas vietas raidīja bumbu pāri pretinieku vārtsargam, izraujot savai komandai 3 punktus.

Kas par kino cienīgu drāmu!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu